Vi söker Kommunikatör

Vi söker en driven, erfaren och kreativ kommunikatör som vill vara med och vässa bolagets kommunikativa förmåga och förstärka vårt varumärke. I din roll som kommunikatör jobbar du såväl strategiskt som operativt och stödjer våra verksamheter med intern och extern kommunikation. Vi vill att du kan se det kommunikativa behovet och handla därefter. Du analyserar, planerar, genomför och utvärderar kommunikationsinsatser. Du är van vid att driva kommunikationsprojekt och är vass på att formulera budskap.

Kvalifikationer

  • Du har relevant akademisk utbildning, med inriktning mot information, kommunikation, journalistik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
  • Du har ett par års erfarenhet av såväl strategiskt som operativt kommunikationsarbete. Du är väl förtrogen med webbens alla möjligheter och har god kunskap om sociala medier.
  • Du har god stilistisk förmåga och mycket god förmåga att formulera dig på svenska i både tal och skrift. Du är en god och snabb skribent som kan producera texter för olika målgrupper och kanaler.
  • Du är en säker formgivare och har goda kunskaper i Adobe-programmen InDesign, Illustrator och Photoshop. Erfarenhet av WordPress är meriterande. Har du dessutom erfarenhet av att ha jobbat med rörlig media är det ett plus.
  • Förmåga att självständigt initiera, planera, implementera samt utvärdera kommunikationsprocesser.

Personliga egenskaper
Som person är du kommunikativ och bra på att bygga och upprätthålla goda relationer och har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du är självgående och drivande. Du har ett helhetsperspektiv samtidigt som du också har sinne för detaljer. Du har gott omdöme och är en god företrädare för bolaget. Tempot är stundom högt och det är viktigt att du även i pressade situationer kan prioritera och arbeta strukturerat. Du har ett uppsökande och proaktivt arbetssätt.

Vi förutsätter att du är relations- och samarbetsorienterad och använder din kreativa drivkraft till att skapa goda resultat. Du ser hellre möjligheter än hinder, hittar vägar framåt och kommer med egna initiativ och förslag. Du skapar teamkänsla och är genuint nyfiken på att både lära dig nya saker och att bidra till vår utveckling. Du ser dig själv som en kommunikativ relationsbyggare, lyhörd, flexibel och prestigelös och med god förmåga att förankra dina idéer.

Vi intervjuar löpande så tveka inte att söka redan i dag!

Se mer information och ansök här.