Välkommen att jobba hos oss!

 

 

 

 

Borgholm Energi är verksamt inom elnät, vatten och avlopp, fjärrvärme, avfall, elhandel, fastigheter, lokalvård, kost samt gator, parker och hamnar.
Ja, vårt spann är stort!

Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig en stimulerande och trygg arbetsmiljö. Vi bryr oss om våra kollegor och uppmuntrar varandra. Vi värdesätter nya idéer och sätt att arbeta. Teamandan är stark och vi uppskattar personer som gillar att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – det är kul att gå till jobbet! Vägen till framgång är inte alltid spikrak, men vi ser motgångar som ett sätt att lära. De bidrar till bättre helhetslösningar. När vi lyckas så gillar vi att fira små och stora framgångar – tillsammans! Vår lokala förankring gör att vi alltid finns i närheten och har god kännedom om våra kommuninvånares behov.

Vi söker Controller

Vi söker en controller som kan ta sig an utmaningen att arbeta med ekonomisk uppföljning. Rollen innebär att du kommer
att arbeta i en affärsstödjande roll i ett nära samarbete med verksamheternas alla grenar. Du tar fram och följer upp
budget, bokslut och prognoser. Uppdraget innebär även ansvar för upphandling, avtalsfrågor och att vara ett inköpsstöd
till verksamheterna. Du ser till att inköpsrutiner och riktlinjer följs och hjälper till med upphandlingar. Vi är en liten
avdelning där alla hjälps åt, därför kan det förekomma även andra arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Du är civilekonom eller motsvarande. Du är van att arbeta med ekonomisk rapportering, analys, budget- och prognosarbete och har en god förståelse för grunderna i bokslut. Vi ser gärna att du har goda IT kunskaper och är van att arbeta i större affärssystem (erfarenhet av Visma och Stratsys är meriterande). Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Erfarenhet av energibranschen är meriterande.

Personliga egenskaper
I rollen som verksamhetscontroller är det viktigt att du har en god pedagogisk och social förmåga, vilket gör att du känner
dig trygg i att kunna kommunicera dina slutsatser och resultat till andra.
Du är nyfiken, intresserad och ifrågasätter i syfte att vi ska kunna bli ännu bättre på det vi gör. Vi söker dig som är
analytisk, har ett starkt eget driv, initiativförmåga och som trivs i en föränderlig miljö och vill bidra till att utveckla
verksamheten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan senast 28 april.

Se mer information och ansök här.

 

Vi söker Administratör

Vi söker en administratör till serviceavdelningen med ansvar för enheterna gata och park där du kommer att stötta servicechefen samt arbetsledningen i bland annat ärendehantering, utredningar och planering. Du kommer även att sitta med i ekonomiska uppföljningar och sköta faktureringen för enheterna samt ansvara för tidrapporteringssystemet KoMma. Övriga administrativa uppgifter kan också förekomma. Som administratör på serviceavdelningen kommer du vara spindeln-i-nätet, du organiserar, koordinerar och tar hand om all kundkontakt i frågor om verksamheten och mottagandet av felanmälningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och planera i nära samarbete med andra. Du ska ha erfarenhet av skrivarbeten, budgetarbete, analyser och framtagande av rapporter. Du är initiativtagande, noggrann och driftig. Du har ett tydligt kundfokus och är serviceinriktad.

Erfarenhet och kunskap av digitala verktyg liksom erfarenhet av ekonomisystem Visma och KoMma arbetsorder är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan senast 26 april.

Se mer information och ansök här.