Välkommen att jobba hos oss!

 

 

 

 

Borgholm Energi är verksamt inom elnät, vatten och avlopp, fjärrvärme, avfall, elhandel, fastigheter, lokalvård, kost samt gator, parker och hamnar.
Ja, vårt spann är stort!

Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig en stimulerande och trygg arbetsmiljö. Vi bryr oss om våra kollegor och uppmuntrar varandra. Vi värdesätter nya idéer och sätt att arbeta. Teamandan är stark och vi uppskattar personer som gillar att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – det är kul att gå till jobbet! Vägen till framgång är inte alltid spikrak, men vi ser motgångar som ett sätt att lära. De bidrar till bättre helhetslösningar. När vi lyckas så gillar vi att fira små och stora framgångar – tillsammans! Vår lokala förankring gör att vi alltid finns i närheten och har god kännedom om våra kommuninvånares behov.

Vi söker Kommunikatör

Vi söker en driven, erfaren och kreativ kommunikatör som vill vara med och vässa bolagets kommunikativa förmåga och förstärka vårt varumärke. I din roll som kommunikatör jobbar du såväl strategiskt som operativt och stödjer våra verksamheter med intern och extern kommunikation. Vi vill att du kan se det kommunikativa behovet och handla därefter. Du analyserar, planerar, genomför och utvärderar kommunikationsinsatser. Du är van vid att driva kommunikationsprojekt och är vass på att formulera budskap.

Kvalifikationer

  • Du har relevant akademisk utbildning, med inriktning mot information, kommunikation, journalistik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
  • Du har ett par års erfarenhet av såväl strategiskt som operativt kommunikationsarbete. Du är väl förtrogen med webbens alla möjligheter och har god kunskap om sociala medier.
  • Du har god stilistisk förmåga och mycket god förmåga att formulera dig på svenska i både tal och skrift. Du är en god och snabb skribent som kan producera texter för olika målgrupper och kanaler.
  • Du är en säker formgivare och har goda kunskaper i Adobe-programmen InDesign, Illustrator och Photoshop. Erfarenhet av WordPress är meriterande. Har du dessutom erfarenhet av att ha jobbat med rörlig media är det ett plus.
  • Förmåga att självständigt initiera, planera, implementera samt utvärdera kommunikationsprocesser.

Personliga egenskaper
Som person är du kommunikativ och bra på att bygga och upprätthålla goda relationer och har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du är självgående och drivande. Du har ett helhetsperspektiv samtidigt som du också har sinne för detaljer. Du har gott omdöme och är en god företrädare för bolaget. Tempot är stundom högt och det är viktigt att du även i pressade situationer kan prioritera och arbeta strukturerat. Du har ett uppsökande och proaktivt arbetssätt.

Vi förutsätter att du är relations- och samarbetsorienterad och använder din kreativa drivkraft till att skapa goda resultat. Du ser hellre möjligheter än hinder, hittar vägar framåt och kommer med egna initiativ och förslag. Du skapar teamkänsla och är genuint nyfiken på att både lära dig nya saker och att bidra till vår utveckling. Du ser dig själv som en kommunikativ relationsbyggare, lyhörd, flexibel och prestigelös och med god förmåga att förankra dina idéer.

Vi intervjuar löpande så tveka inte att söka redan i dag!

Se mer information och ansök här.

Vi söker Rörläggare/Anläggningsarbetare utvecklingsprogram

BEAB VA Ledningsnät har beslutat att erbjuda en utbildningsanställning med inriktning att bli rörläggare. Lön utgår under hela programmet som pågår under 3 år. Rätt till att söka har anställda medarbetare hos BEAB eller Borgholms kommun.

Borgholm Energi AB ansvarar för VA-ledningsnätet, en stor del av arbetet är att förvalta och underhålla, men även att planera och bygga för framtiden då efterfrågan är mycket stor.
Du kommer att ingå i ett mycket kompetent team av medarbetare och entreprenörer som underhåller vårt VA-ledningsnät. Du kommer ha stor inverkan på verksamhetens driftresultat genom de beslut du fattar baserat på din erfarenhet och tekniska kompetens.

Som rörläggare kommer du att bl.a. sköta driften av befintliga VA-ledningsnät och vara delaktiga i projektering, utförande och kontroll av nya VA-ledningar/VA-entreprenader. Tillsammans med annan BEAB personal utreda, planera, effektivisera och justera underhåll/underhållsplaner. Beredskap kommer så småningom ingå i tjänsten. Du kommer att utgå ifrån Borgholm, men arbetet utförs i hela
kommunen.

Är du intresserad av programupplägget så hör av dig till Torgny Färm Chef ledningsnät BEAB eller Jens Karlsson HR.
Vi kommer att börja se över ansökningarna vecka 33.

Se mer information och ansök här.