Välkommen att jobba hos oss!

Borgholm Energi är en del av drygt 12 000 privat- och företagskunders vardag. Vi levererar el, fjärrvärme, vatten samt hanterar avlopp och hushållsavfall i Borgholms Kommun. Vi har fokus på att skapa nytta inom alla våra affärsområden. Med detta menar vi nytta för kunden, miljön, ägare och andra intressenter. Vår lokala förankring gör att vi alltid finns i närheten och har god kännedom om våra kommuninvånares behov.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig en stimulerande och trygg arbetsmiljö. Vi bryr oss om våra kollegor och uppmuntrar varandra. Vi värdesätter nya idéer och sätt att arbeta. Teamandan är stark och vi uppskattar personer som gillar att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – det är kul att gå till jobbet! Vägen till framgång är inte alltid spikrak, men vi ser motgångar som ett sätt att lära. De bidrar till bättre helhetslösningar. När vi lyckas så gillar vi att fira små och stora framgångar – tillsammans! Vår lokala förankring gör att vi alltid finns i närheten och har god kännedom om våra kommuninvånares behov.

Vi söker en Kundservicemedarbetare

Du ingår i ett mindre team där du och dina kollegor tillsammans bemöter kunder som ringer, mailar och besöker vår kundservice. Som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med ärenden för VA, Återvinning och avfall, elnät och fjärrvärme. Bland arbetsuppgifterna finns debitering och reskontra, hantering av flyttärenden, registrering av mätare och mätarställningar, hantering av post och e-post.

Förutom att arbeta med service och kundärenden stöttar kundservice även bolagets verksamheter med information, administration, framtagning av statistik, systemansvar och systemutveckling.

För att trivas i rollen är du en person som är engagerad med en förmåga att skapa en positiv anda kring dig.

Vi söker dig som är självständig, strukturerad och har ett genuint intresse för service. Du är både positiv och professionell i ditt bemötande gentemot kunder och kollegor samt duktig på att samarbeta. Du är dessutom en person som vågar ta för dig, är prestigelös och har stark arbetsmoral.

Du har:
• har god erfarenhet av service och administration
• har god datorvana med erfarenhet av Officepaketet
• uttrycker dig väl i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• erfarenhet av arbete i BFU är meriterande

Det är meriterande med erfarenhet inom kundservice.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande!