Välkommen att jobba hos oss!

 

 

 

 

Borgholm Energi är verksamt inom elnät, vatten och avlopp, fjärrvärme, avfall, elhandel, fastigheter, lokalvård, kost samt gator, parker och hamnar.
Ja, vårt spann är stort!

Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig en stimulerande och trygg arbetsmiljö. Vi bryr oss om våra kollegor och uppmuntrar varandra. Vi värdesätter nya idéer och sätt att arbeta. Teamandan är stark och vi uppskattar personer som gillar att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – det är kul att gå till jobbet! Vägen till framgång är inte alltid spikrak, men vi ser motgångar som ett sätt att lära. De bidrar till bättre helhetslösningar. När vi lyckas så gillar vi att fira små och stora framgångar – tillsammans! Vår lokala förankring gör att vi alltid finns i närheten och har god kännedom om våra kommuninvånares behov.

Vi söker VA-tekniker

Borgholm Energi AB ansvarar för VA-ledningsnätet, en stor del av arbetet är att förvalta och underhålla. Men även att planera och bygga för framtiden då efterfrågan är mycket stor. Vi söker därför en VA-tekniker som kan vara delaktig att anta framtidens utmaningar. Personen vi söker kommer ingå i ett mycket kompetent team av medarbetare och entreprenörer som underhåller vårt VA-ledningsnät. Du kommer ha stor inverkan på verksamhetens driftresultat genom de beslut du fattar baserat på din erfarenhet och tekniska kompetens.

Som VA-tekniker kommer du att bl.a. sköta/vara delaktig i inmätningar, administrera rutiner runt vattenmätare, vara delaktig i projektering, kontroll av nya VA-ledningar/VA-entreprenader. Tillsammans med annan BEAB personal utreda, planera, effektivisera service mot interna och externa kunder.

Beredskap kan ingå i tjänsten, med inställelsetid på max 1 timma.

Du kommer att utgå ifrån Borgholm, men arbetet utförs i hela kommunen.

Varmt välkommen med din ansökan senast 17 februari.

Se mer information och ansök här. 

 Vi söker Elmontör

Vi söker dig med elteknisk utbildning, yrkesutbildning på gymnasienivå eller annan likvärdig utbildning. Vi förutsätter även erfarenhet från arbete inom eldistributionsföretag eller liknande verksamhet.

Du kommer ingå i en liten och flexibel organisation, vilket gör att personliga egenskaper är av vikt. Att kunna arbeta självständigt likväl som i grupp är en förutsättning. B-körkort krävs, men C-kort är önskvärt. Beredskap ingår i tjänsten och därför ska du ha din bostad i närhet till Borgholm.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av drift och underhåll samt ny- och ombyggnadsarbeten av företagets eldistributionsnät. I arbetsuppgifterna ingår även drift och underhåll samt nyinstallation av gatubelysning inom Borgholms kommun.

Arbetsgivaren kan komma att tillämpa provanställning på 6 månader. Grundtanken är att anställningen sedan ska övergå till en tillsvidareanställning.

Varmt välkommen med din ansökan senast 10 februari.

Se mer information och ansök här.