Välkommen att jobba hos oss!

 

 

 

 

Borgholm Energi är verksamt inom elnät, vatten och avlopp, fjärrvärme, avfall, elhandel, fastigheter, lokalvård, kost samt gator, parker och hamnar.
Ja, vårt spann är stort!

Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig en stimulerande och trygg arbetsmiljö. Vi bryr oss om våra kollegor och uppmuntrar varandra. Vi värdesätter nya idéer och sätt att arbeta. Teamandan är stark och vi uppskattar personer som gillar att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – det är kul att gå till jobbet! Vägen till framgång är inte alltid spikrak, men vi ser motgångar som ett sätt att lära. De bidrar till bättre helhetslösningar. När vi lyckas så gillar vi att fira små och stora framgångar – tillsammans! Vår lokala förankring gör att vi alltid finns i närheten och har god kännedom om våra kommuninvånares behov.

Vi söker ekonomichef

Vi erbjuder en utmanande och utvecklande tjänst där arbetsmiljön och ett modernt ledarskap är i fokus. 

Din roll är mycket varierande och med ett brett ansvarsområde. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda de ekonomiska processerna innefattande budgetarbete, årsredovisning, delårsbokslut och månadsuppföljningar samt likviditetsavstämningar. Du ansvarar för budget och prognoser för taxor och andra avgifter samt övriga avtal. I dina arbetsuppgifter ingår också att göra ekonomiska redovisningar för styrelsen och att sitta med på styrelsemöten. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. På din avdelning har du personalansvar över 5 personer. Du har ett nära samarbete med de olika förvaltningarna och är behjälplig i budgetarbete och avstämningar.

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi med inriktning redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från skattefinansierad och taxefinansierad verksamhet. Som person är du strategisk och analytisk med ett affärsmässigt förhållningssätt. Du har god samarbetsförmåga, kan skapa förtroendefulla relationer och trivs med många och olika kontaktytor. Lyhördhet, ett coachande/inkluderande ledarskap samt förmåga att såväl delegera som följa upp verksamheten är också kompetenser av vikt för denna tjänst. Det är meriterande om du har erfarenheter från en politikerstyrd organisation.

Vi rekryterar löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Se mer information och ansök här.