Våra områden

 

 

 

 

 

 

Borgholm

I Borgholm kan Borgholm Energi erbjuda ett lugnt och attraktivt seniorboende. Beläget runt omkring Strömgården i den södra delen av staden finns 4 intilliggande områden med bostadslägenheter. Gångavstånd till närmaste mataffär ca 350m, avstånd till centrum ca 800m.

Sammanlagt 52 lägenheter fördelat på 26st 1:or och 26st 2:or.

Köpingsvik

I Köpingsvik 4km öster om Borgholm kan Borgholm Energi erbjuda bostadslägenheter i ett lugnt och attraktivt område. Beläget söder om Soldalens servicehem på Tingsgatan i centrala Köpingsvik. Gångavstånd till närmaste mataffär ca 200m. Badstrand ca 400m.

Sammanlagt 8 lägenheter fördelat på 4st 1:or och 4st 2:or.

Långlöt

I Långlöt kan Borgholm Energi erbjuda bostadslägenheter i en lugn och lantligt idyll. Beläget ca 2mil söder om Borgholm mitt i Långlöt på Ölands östra kust intill Långlöts kyrka. Byggnaden är den före detta skolan i Långlöt som i mitten på 60-talet byggdes om till bostadslägenheter. Närmaste busshållplats ca 250m.

Sammanlagt 5 lägenheter fördelat på 2st 1:or och 3st 2:or.

Löttorp

I det lugna samhället Löttorp på norra Öland beläget ca 4mil norr om Borgholm kan Borgholm Energi erbjuda lägenheter i seniorboende. Belägna i anslutning till servicehemmet Åkerbohemmet i utkanten av Löttorp. Närmaste mataffär ca 1km. Busshållplats inom ca 100m.

Sammanlagt 20 lägenheter fördelat på 9st 1:or och 11st 2:or.

Rälla

I det lilla samhället Rälla beläget ca 1mil söder om Borgholm kan Borgholm Energi erbjuda lägenheter i lugn villakvartermiljö. Belägna på Målarvägen i samhället med närmaste mataffär och busshållplats ca 300m bort.

Sammanlagt 6 lägenheter fördelat på 3st 1:or och 3st 2:or.