Fototävling inför almanackan 2019Vi efterlyser dina bästa bilder till nästa års almanacka 2019.  Ge dig ut och fota eller leta bland dina foton. Vi behöver ditt bidrag senast den 28 oktober.

När tycker du bäst om Öland?

Visa upp DITT Öland genom vår fototävling. Vi önskar bilder från alla årstider!

Almanacka för 2019 skickas ut i mitten av december.
Vinnarbilden placeras på framsidan och övriga utvalda bidrag får pryda januari till december.

De vinnande bidragen kommer också pryda vår hemsida och vara omslagsbild på Facebook.

Hur gör jag?

1. Läs igenom tävlingsvillkoren nedan.

2. Skicka in din/dina bilder senast 28 oktober 2018 till info@borgholmenergi.se. Vi behöver dina kontaktuppgifter för att kunna komma i kontakt med dig (namn och telefonnummer) – märk ditt mail med Fototävling.

Tävlingsvillkor

  1. Bilden ska vara fotograferad i Borgholms kommun – uppge var bilden är tagen.
  2. Bilden ska vara i liggande format.
  3. Vi behöver högupplösta färgbilder (300 dpi) för att kunna använda i tryck och dessa ska vara i bildformat JPEG. Många av dagens mobilkameror ger mycket bra bildkvalitet men det KAN vara så att bilden inte håller nödvändig kvalitet, vilket gör att vi då inte kan använda din bild.
  4. Bilden får inte visa personer som går att känna igen.
  5. Varje deltagare får skicka in max 5 bidrag.
  6. Du måste ensam förfoga över upphovsrätten till de bilder du skickar in och du ansvarar för att Borgholm Energi hålls skadeslös för eventuella bidrag som bryter mot upphovsrätten.
  7. Borgholm Energi ges rätt att fritt publicera inlämnade bilder på borgholmenergi.se, Borgholm Energi’s Facebooksida samt i olika informationsmaterial utan ersättning till fotografen. Detta gäller även efter att almanackan delats ut till hushållen.
  8. Vi samlar in ditt namn, ditt telefonnummer och din e-postadress för att kunna kontakta dig angående fototävlingen. Dina uppgifter kommer endast att sparas under den period som fototävlingen pågår. När tävlingen är avslutad förstörs både den digitalt och manuellt insamlade informationen. Om du blir en av de 13 vinnarna kommer ditt namn och din bild att publiceras i almanackan och arkiveras.