Välkommen som kund

ny kund

Vi är glada över att ha dig som kund och lovar att vi kommer att göra vårt yttersta för att du ska känna dig riktigt nöjd med oss!

Vi på Borgholm Energi finns till för dig. Hos oss behöver du inte sitta i telefonkö i timmar med otaliga knappvalsalternativ att välja mellan. Vi besvarar alla dina frågor om energi, vatten, sophämtning och vårt företag. Det går också bra att ställa frågor via e-post, facebook eller kontaktformulär eller besöka oss på Badhusgatan 4 i Borgholm.

Titta gärna in på Mina sidor – din egen webbportal. På Mina sidor kan du bland annat se dina fakturor, göra ändringar och anmäla flytt . Du loggar in genom att trycka på knappen högst upp på sidan och logga in med ditt kundnummer. Om det är första gången du loggar in måste du ange ett nytt eget lösenord samt en e-postadress.

Du kan välja att betala dina fakturor via e-faktura och/eller autogiro. E-faktura är enkelt, tryggt och smidigt och du slipper knappa in en massa OCR-nummer varje gång. Du slipper fakturor i brevlådan och dessutom sparar du miljön. Att betala med e-faktura är dessutom gratis. Läs mer om e-faktura och autogiro i menyn till vänster.

Än en gång, varmt välkommen!