Kivra – en digital brevlåda

Borgholm Energi har anslutit sig till den digitala brevlådan Kivra.

Nu kan du snart automatiskt få dina fakturor från Borgholm Energi i den digitala brevlådan Kivra. Hållbarare än vanlig post och mycket enklare!

Borgholm Energi vill minska klimatpåverkan och samtidigt erbjuda dig som kund möjligheten att ta emot din post från oss digitalt, därför har vi anslutit oss till Kivra. Kivra är gratis för användaren, säkert och bra för miljön.

Kivra är Sveriges största digitala brevlåda

Kivra är en tjänst för säker digital post från företag och mydigheter. Med Kivra kan du automatiskt få din post digitalt från oss på Borgholm Energi samt en mängd andra anslutna företag och myndigheter som du har en relation till. Kivra är Sveriges största digitala brevlåda med över 40% av Sveriges befolkning anslutna.

Om du inte har Kivra men vill ansluta dig

Om du inte redan har anslutit dig till Kivra och vill få din post digitalt så gå till deras hemsida där du kan ansluta dig. Det tar mindre än en minut att skaffa Kivra och allt du behöver är ett Mobilt BankID.

Om jag vill få min post från Borgholm Energi fysiskt, behöver jag göra något?

Är du inte sedan tidigare ansluten till Kivra kommer din post att fortsätta komma som vanligt. Är du kund hos Kivra men vill fortsätta få din post från Borgholm Energi i din fysiska brevlåda så kan du ställa in det i Kivra-appen framöver.

Initialt kommer Borgholm Energi att skicka fakturor via Kivra, men successivt kommer mängden brev som skickas digitalt via Kivra att öka.

Om jag redan har e-faktura från Borgholm Energi till min internetbank och fortsatt vill ha det så, hur gör jag då?

Du behöver inte göra någonting, dina e-fakturor från oss kommer även fortsatt skickas till din internetbank.