Betalningsalternativ

Hos Borgholm Energi kan du välja mellan olika sätt att både få och betala din faktura på. De flesta är digitala alternativ som är mer hållbara än pappersfakturan.

Vi uppmuntrar dig att välja ett mer hållbart alternativ och välja bort pappersfakturan. Men oavsett vilket sätt du väljer att betala fakturan på har du alltid tillgång till dina fakturor på mina sidor.

E-faktura – ett aktivt miljöval!

Med e-faktura bidrar du till något positivt för miljön i form av minskade utskrifter. Du får din faktura direkt till din internetbank, där kan du ändra förfallodatum och belopp.  Har du inte valt funktionen autobetalning eller autogiro behöver du manuellt godkänna betalningen för att transaktionen ska ske.

Här kan du läsa mer om e-faktura

Autogiro

Beloppet för fakturan dras automatiskt ifrån ditt konto på förfallodagen. Faktura med tillhörande specifikation kommer som vanligt per post, så att du har full koll på vad som kommer att belasta ditt konto. Har du anslutit dig till något av de digitala alternativen kommer du att få din faktura samt specifikation den vägen.

Här kan du läsa mer om autogiro

Samlingsfaktura (alla)

Du får en faktura för samtliga anläggningar per nyttighet. Belopp per anläggning och delfaktura specificerade i början på fakturan. Bifogat med samlingsfakturan finner du samtliga delfakturor med tillhörande specifikationer.