Driftstörning via SMS

UMS

Informationssystem med personligt meddelande

Driftstörningar kan ske i VA-nätets ledningar, i elnätet eller fjärrvärmeleveransen. De kan vara planerade och bero på arbeten och underhåll vi utför, eller oplanerade p.g.a. orsaker vi inte har kunnat förutse.

Borgholm Energi har en beredskapsorganisation som är bemannad dygnet runt för att kunna hantera de normalt förekommande driftstörningar som kan uppstå i leveranserna till dig som kund. Vid driftstörning skickar vi sms eller talmeddelande till de boende och företag som berörs. Syftet med att skicka meddelanden är att våra kunder snabbt ska få information vid akuta driftstörningar.

För att kunna skicka meddelanden hämtar vi aktuella telefonnummer från en databas som i sin tur hämtar uppgifter från Lantmäteriet, folkbokföringen och telefonibolagen.

Anmäl dig till vår sms-tjänst

Vill du får information direkt till din mobiltelefon? Anmäl dig till vår SMS-tjänst. Finns dina uppgifter inlagda kan du kan själv ändra, lägga till och ta bort dessa i databasen.

När du klickat på länken måste du ange det telefonnummer du kan ta emot en pin-kod till. Du får då meddelande med en pin-kod till det angivna telefonnumret. Pin-koden använder du för att bli inloggad i databasen, så att du kan lägga upp uppgifter eller göra ändringar.