bixia_cmyk [Konvert]

Betaltjänster

Förenkla dina betalningar med autogiro eller e-faktura. Trygga och säkra betaltjänster som sparar din egen energi.

Autogiro – automatisk betalning

Fakturan kommer varje månad, precis som tidigare. Skillnaden är att summan dras automatiskt från ditt bankkonto. Det enda du behöver hålla koll på är att det finns pengar på kontot. Autogiro är ett smidigt sätt att förhindra betalningspåminnelser och förseningsavgifter.

Gör så här:
Ladda ner anmälan, skriv ut och läs igenom villkorstexten.
– Fyll i anmälan, förslut och posta. Portot är betalt.

Det går även bra att beställa anmälan från vår kundservice på telefon 0771 – 184 575.

E-faktura – enkelt via internet

Fakturan kommer inte längre till brevlådan utan direkt till din internetbank. Där kontrollerar du räkningen på skärmen och godkänner för betalning.
E-faktura är ett bra betalningssätt för dig som vill undvika pappersexercis men ändå bestämma när under månaden du ska göra din inbetalning. Dessutom får du en bra överblick på dina fakturor och genom att ersätta pappersfakturorna med digitala bidrar du till minskade transportutsläpp och sparar några fällda träd. Anmäl dig via din internetbank nästa gång du betalar räkningar.

Aktuell fakturabilaga

Kivra – din digitala brevlåda

Kivra är som din vanliga brevlåda, fast digital. Hit får du automatiskt mer och mer av din post från Bixia samt andra företag och myndigheter som nu successivt ansluter sig. Över 600 000 personer i Sverige har redan registrerat sig. Det är gratis, säkert och dessutom riktigt bra för miljön!

Läs mer om Kivra här

Betalning från utlandet

Om du vill betala till oss från utlandet behöver du ange Swift- och IBAN-kod för att slippa alltför dyra avgifter.

För Bixia gäller följande koder:
Swift-kod: SWEDSESS
IBAN-kod: SE73 8000 0848 0691 4329 7167

E-postfaktura – minskad miljöpåverkan

Fakturan kommer varje månad, precis som tidigare. Skillnaden är att den levereras till din e-postadress. På det sättet sparar vi på papper och transporter, riktigt bra för miljön. Det enda du behöver hålla koll på är din inkorg och betala fakturan på vanligt vis.