2019-09-25 Vattenläcka Borgholm

2019-09-25 kl 16:30 Vattenläckan är nu lagad. Missfärgat vatten kan förekomma efter reparationsarbetet, spola tills dessa försvinner och undvik tvätta vittvätt

2019-09-25 kl 10:00 Vi kommer att behöva stänga av dricksvattenleveransen, vattentank kommer att finnas utanför Sandgatan 75. Vi jobbar för att få tillbaka vattenleveransen så fort som möjligt. Missfärgat vatten kan förekomma efter reparationsarbetet, spola tills dessa försvinner och undvik tvätta vittvätt.

2019-09-25 kl 07:00 Det är en vattenläcka på Sandgatan delen Folkparksvägen-Torsgatan. Personal är på plats för att laga läckan vilket medför att det kan blir driftstörningar i vattenleveransen så som missfärgat vatten, dåligt tryck eller inget vatten alls. Vi jobbar för att få tillbaka vattenleveransen så fort som möjligt. Missfärgat vatten kan förekomma efter reparationsarbetet, spola tills dessa försvinner och undvik tvätta vittvätt.