Välkommen till gästhamnen och ställplatsen i Borgholm

I Borgholm finns nattparkering/ställplats för personbil klass 2 för 40 husbilar bortom hamnen, så nära Kalmarsund man kan komma. Du har nära till gästhamnen och Borgholms utbud av restauranger och butiker. Kvällstid kan du njuta av solnedgången över Kalmarsund.

borgholm

Vi satsar på att kunna erbjuda samma service för parkeringsplatser som gästhamnsplatser. Husbilsgäster har tillgång till servicehus med toalett och dusch, samt tömning av latrinkasett (ej gråvatten). Vi kan dock ej erbjuda elplatser till husbilar.

Vid marknadsplatsen i Borgholm finns möjlighet att kostnadsfritt tömma latrin och gråvatten, spola och fylla på färskvatten. Det gäller även turistbussar.

Ställplatsen ligger på Energivägen i Borgholm, koordinater N 56° 53,023′ E 016° 38,829′. Den är öppen under större delen av året. Kontakta hamnkaptenen för mer information. Betalning sker i en automat (då erhålls även kod till servicebyggnaden).

Gästhamn

I den inre hamnen i Borgholm finns gästhamn med plats för 150 båtar. Gästhamnen drivs av Strand Hotell.

Priser

Se avgifter och taxor.

Kontakt

Ansvariga för yttre hamnen och parkeringsplatserna för Borgholms yttre hamn är Jim Broberg och Fredrik Olsson, tel: 0702-81 26 67.
Gästhamnens hamnkontor, tel: 0485-56 08 36. Se även gästhamnens webbplats.